Jag kamar mitt har pa engelska

Min syster älskar att leka med hår, du kan slå henne för dagar och kamma och skriva dem. Samtidigt är hon ordentligt involverad, att om hon vill att allt ska se vackert ut, kan hon göra en fläta fem gånger, varje gång vi lägger på hårtillbehör eller fäster hårklipp. Han älskar skolan spelar mest och hamnar med dem. Hennes senaste roll som prinsessan Joker var kul och hon behövde en perfekt frisyr och kläder. I en central ordning försvann min mamma sina små flätor med bågar kopplade till dem. Då sa den vackra tjejen nej, nej, och fortfarande inte en gång. Jag kommer att se trevligare ut i interiören .... och det började. En halvtimme förvaltning och deras modellering. Hon såg ljuvlig ut som en stor prinsessa. Men som det händer med prinsessorna, ändrade hon sig ganska snabbt. Inte påverka det faktum att i början av bildandet av showen har passerat nästan två timmar. Oväntat ... helt förändrade tanken, medan det i hennes tal var lite ingenting som "nej, jag vill bara inte, jag kommer inte ihåg någonting som en prinsessa, vilket ger henne mycket". Hon uppfann en ny frisyr, staplat hår i konstruktionen av en lös coca. Naturligtvis, som vi sa tidigare, har vi redan färdighet att klippa håret, varför vi gick extremt snabbt. Hennes mamma från själva sidan kunde jag göra med olika dessutom i några minuter.

Hårnålar för tjejer